Wie ben ik
[/code:1:bea66ddae0]

Boekhouder op de Hoek

Uw boekhouding in onze ervaren handen!

Wie ben ik

 

Vanaf oktober 2014 ben ik werkzaam als zelfstandig administratiekantoor Boekhouder Op De Hoek voor de (startende) ZZP'ers, eenmanszaken en het MKB. Hiervoor 7 jaar werkzaam gewees als hoofd assistent bij Deloitte & Touche en bijna 20 jaar als hoofd administratie bij Isotechniek (Isolatiebedrijf),

 

Vanaf het begin van mijn loopbaan heb ik daarbij met het financiƫle pakket Exact gewerkt; in het begin nog Exact voor Dos en op het laatst (na 3 conversies naar nieuwe versies) een uitgebreide licentie voor Exact Synergy. Vooral de projectadministratie had een prominente rol in deze administratie, aangezien we nogal een aantal projecten gedurende het jaar uitvoerden. Tevens verzorgde ik de salarisadministratie voor de DGA (via Holding) en de medewerkers van Isotechniek, met behulp van ADP Perman. Bouwbranche, en CAO voor de Bouw zijn zeer bekend terrein.

 

Inmiddels heb ik naast Exact nog een aantal pakketten onder de loep genomen en ondervonden dat er goed mee te werken is. Maar op dit moment nog niet zo ervaren als met het pakket Exact. De pakketten hebben ieder hun eigen specfiieke voor- en nadelen.

 

Geboren en getogen in het mooie plaatsje Zelhem, dus inderdaad een gewone Achterhoeker met de mentaliteit doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg. Vandaar ook de naam Boekhouder op de Hoek, al mijn ervaring en kennis staat borg voor goede kwaliteit maar wel op een gewone manier en tegen een eerlijke prijs.

 

Bank: NL41 KNAB 0207 2748 78

Knab (Aegon Bank N.V.)

 

KvK: 61509507

 

BTW nummer: NL105423622B01

BODH - Boekhouder op de Hoek

 

administrateur: Rudi Gerritsen

 

Bergstraat 27

 

7021 XG Zelhem

 

06-22456854

 

 

 

Skype: BODH14

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright BODH - BoekhouderopdeHoek, 2014