Producten/Tarieven

Al all-in voor € 1.000 per jaar

 

(All-in betreft de administratie en aangifte omzetbelasting verzorgen);

 

 

  • tot en met 15 financiële handelingen per maand - € 750,00 p/j

 

  • tot en met 25 financiële handelingen per maand - € 1.000,00 p/j

 

  • tot en met 50 financiële handelingen per maand - € 1.500,00 p/j

 

(Coulante behandeling incidentele overschrijding, abonnement exclusief kosten online boekhoudprogramma)

 

Aangifte inkomstenbelasting al vanaf € 50,00 voor particuliere aangiften

 

Salarisadministratie: opstartkosten € 100,00 daarna € 5,00 per loonslip voor ZZP administraties . Bij meerdere loonslips per maand zal ik een offerte voor u maken.

Ondersteuning opstartfase ZZP activiteiten: uw ideeën omzetten in cijfers.

 

Interim administrateur: tijdelijke vervanging c.q. ondersteuning huidige administrateur (bij langdurige contracten kunnen er natuurlijk prijsafspraken gemaakt worden).

 

Projectbasis: opzetten nieuwe administraties/modules Exact, ondersteuning bij problemen op boekhoudkundig gebied met Exact Online, Exact Globe Next of Exact Synergy (ik wil hier wel aangeven dat ik een gewone Exact gebruiker ben met veel ervaring in het programma, maar ik ben geen programmeur).

 

 

Uurtarief overige werkzaamheden € 50,00 per uur.

 

 

(alle bedragen exclusief BTW en exclusief abonnementsgelden voor het online boekhoudprogramma)

[/code:1:bea66ddae0]

Boekhouder op de Hoek

Uw boekhouding in onze ervaren handen!

Bank: NL41 KNAB 0207 2748 78

Knab (Aegon Bank N.V.)

 

KvK: 61509507

 

BTW nummer: NL105423622B01

BODH - Boekhouder op de Hoek

 

administrateur: Rudi Gerritsen

 

Bergstraat 27

 

7021 XG Zelhem

 

06-22456854

 

 

 

Skype: BODH14

 

 

 

 

 

 

 

 

Exact Online

 

Voor startende ZZP'ers mooi pakket voor € 9,50 p/m (excl. facturering) en € 19,50 (incl. facturering); deze pakketten alleen samen met een administratiekantoor die voor u de administratie doet. Bijkomende kosten administratiekantoor € 9.50 of € 19,50 (dit bedrag is niet verwerkt in de abonnemenstgelden)

Financieel is Exact een heel mooi pakket; tevens goed werkende en zeer functionele app beschikbaar voor de smartphone. .Ben enigszins bevooroordeeld met Exact aangezien ik in ruim 25 jaar met de financiële administratie van Exact gewerkt heb.

 

 

 

 

 

Vermelde prijzen zijn indicatief en kunnen derhalve enigzins afwijken van de werkelijke kostprijs. Kijk op de website van Exact voor de huidige prijzen.

Kleisteen

 

Goed functioneel pakket voor een prijs van € 15,00 p/m, hier heeft u de keus of u de verwerking zelf doet of via uw administratiekantoor laat verzorgen. Kleisteen beschikt hierbij wel over urenregistratie (koppelbaar met facturering) maar heeft daarentegen geen smartphone app mogelijkheid. Heb persoonlijk nog niet veel ervaring met het pakket maar gezien de lage kostprijs, en de vele mogelijkheden is het zeker waard om hierbij genoemd te worden. Ook als je bedrijf groeit blijft Kleisteen een goed betaalbaar pakket.

 

 

 

 

 

 

Vermelde prijzen zijn indicatief en kunnen derhalve enigzins afwijken van de werkelijke kostprijs. Kijk op de website van Kleisteen voor de huidige prijzen.

Odoo - Openerp

 

Eigenlijk meer een open source CRM pakket met heel veel mogelijkheden , waarbij je ook nog kunt boekhouden. Inmiddels via Solutions2Use een versie gevonden met een nederlandse boekhouding en rapportages voor € 9.50 p/m. Pakket adviseer ik zeker niet als u zelf uw administratie wilt gaan doen en niet administratief en "Open Source" onderlegd bent.

 

Open source heeft zijn voor- en nadelen en niet iedereen zal gelukkig zijn met de vermelding hier, maar ik vind het toch prima passen. Vanaf het begin kun je de volledige functionaliteit van het programma gebruiken alleen zal er de nodige "betaalde" support nodig zijn om het pakket voor u te laten werken.

 

Vermelde prijzen zijn indicatief en kunnen derhalve enigzins afwijken van de werkelijke kostprijs. Kijk op de website van Solutions2Use voor de huidige prijzen.

Copyright BODH - BoekhouderopdeHoek, 2014